Ser agraïts és signe de maduresa

0
140

Aquesta frase que vaig llegir en un article em porta a parlar del comiat del Manel, d’en Roderic i de l’Ester, que fins a finals de novembre formaven part de la junta del Cineclub de Vilafranca.

En l’assemblea de socis i sòcies del dia 29 de novembre va sortir escollida una de les dues candidatures que es van presentar per dirigir aquesta entitat els quatre anys vinents. La junta sortint va explicar la feina feta durant el mandat del 2017 al 2021.

D’aquests quatre anys, quasi dos hem viscut en pandèmia, la qual cosa ha portat a molts negocis i entitats a tancar portes. Des de la junta sortint del Cineclub van ser capaços de mantenir l’entitat oberta, era quasi l’única entitat que oferia activitat cultural de forma continuada a Vilafranca. El cinema que ens oferien era de qualitat, no era d’art i assaig, però molt de cinema d’autor i estrenes que podíem gaudir a la nostra vila. S’han preocupat de trobar ajudes per sobreviure i en algun moment hem aportat derrames per part dels socis. L’economia de l’entitat està prou sanejada i encarrilada per poder seguir amb l’activitat.

Les discrepàncies que arrossegàvem amb el Vinseum pel Festival Most han quedat aclarides i tancades, i aquí cal agrair la intervenció del regidor Aureli Ruiz per portar-les a bon port. La major disponibilitat d’horaris, la puntual informació i les bones pel·lícules han fet créixer l’assistència al cinema i això vol dir recursos econòmics. Tenir dues sales de cinema a Vilafranca, amb diferents propostes cinematogràfiques, és un orgull per a Vilafranca i per al Penedès!

Per tot això, gràcies! Manel, Ester i Roderic.

Elvira Mestres, Montse Romagosa, Tere Soler, Ada Romero, Montse Rodríguez, Anna Girona, Jaume Girona, Anna Casan, Roberto Labandera

Vilafranca del Penedès

FER UN COMENTARI