Ser dona i militar activament en política

0
157

Segurament moltes de nosaltres ens hem preguntat per què cal sumar i militar activament en política. Si ens hi parem a pensar, podríem arribar a la conclusió que és l’única manera de fer-nos escoltar, de prendre decisions i de fer-nos visibles davant la societat. Una societat que necessita una transformació feminista.

Estic convençuda que totes i cadascuna de nosaltres podem fer allò que millor se’ns dona, perquè les dones ens caracteritzem per això. Perquè som molt treballadores i tenim moltíssimes capacitats a l’hora de fer les coses: treballem a casa, a la feina, al teixit associatiu… No podem veure la vida d’una altra manera.

Jo vaig fer el pas de fer-me militant d’Esquerra Republicana de Catalunya perquè estava convençuda que era, és i serà l’única opció política per aconseguir la independència de Catalunya i una societat moderna, justa, democràtica i igualitària, perquè comparteixo molts ideals de polítiques públiques d’esquerres que tenen una mirada feminista, perquè a Esquerra hi ha moltíssima gent que treballa pel bé comú de la ciutadania i perquè és hora de militar activament en política, si volem un canvi: una transformació feminista.

Per tot això, cal que ens emmirallem en les dones que han esdevingut autèntiques referents del feminisme republicà i que creem un lligam de fraternitat entre totes nosaltres. És allò que anomenem sororitat.

Silvina Lugones i Rodrigo

ERC El Vendrell

FER UN COMENTARI