Servei de neteja de pintades

0
217

És vergonyós, aberrant, insultant, l’aspecte de Sant Sadurní d’Anoia, amb les pintades i guixades que hi han per tot el municipi. El que és més llastimós, penós, però, “desgovern PDeCAT-ERC”, és que vostès en el ple municipal del mes de febrer votessin en contra d’una moció presentada pel PSC que instava a la creació d’un servei “municipal” de neteja de les pintades. Un servei que ja funciona en altres municipis.

Hem de diferenciar, però, la grafitis i el lloc/espai privat o públic on es faci la pintada/guixada. Passejar, caminar per la vila, en l’actualitat és un recorregut, una travessia que recorda llocs de pel·lícula. Un autèntic paisatge demolidor, per la quantitat i qualitat de frases que pinten i enalteixen el moment actual, la societat present i les circumstàncies que ens envolten.

És una queixa, una lamentació, que ha d’arribar a la majoria de sadurninencs i sadurninenques perquè s’adonin de quin govern sadurninenc tenim a la nostra població. Un equip de govern municipal que no està per la labor, té altres objectius i sempre mira cap a la mateixa direcció.

Necessitem “urgentment” aquest servei de neteja de pintades. La majoria de veïns i veïnes volem viure i veure un Sant Sadurní d’Anoia net, exemplar, esplendorós, polit, maco.

Francesc Carafí Quintana

Sant Sadurní diAnoia

FER UN COMENTARI