Sílvia Pérez Cruz, Mónica Naranjo i Rosario, les veus femenines del Festival Terramar

0
21
La cantant Silvia Pérez Cruz presentarà el seu nou projecte Farsa (Gènere impossible). // JARDINS TERRAMAR

Les artistes, que acumulen grans èxits al llarg de les seves respectives carreres, presentaran els seus últims treballs

Del cartell de luxe que ofereix la quarta edició del Festival Jardins Terramar, destaquen tres veus femenines del país que s’acostaran fins al Garraf per desplegar tot el seu potencial.

D’una banda, l’artista Sílvia Pérez Cruz arribarà a Sitges per presentar el seu darrer projecte, Farsa (gènere impossible). En aquest disc la cantant catalana ha inclòs un seguit de cançons que al llarg de la seva carrera ha compost en col·laboració amb altres artistes d’altres arts, com el teatre, la dansa, la pintura, la fotografia i la poesia. Per això, pujarà a l’escenari dels Jardins de Terramar el dia 3 d’agost, per mostrar una performance amb la banda Farsa Circus Band al complet.

Si hi ha una veu poderosa en el pop espanyol de les últimes dècades aquesta és la de Mònica Naranjo, que actuarà al Terramar el dia 7 d’agost. Naranjo presentarà el recital íntim Puro Minage, on repassa acompanyada només per un piano les cançons del disc Minage, editat ara fa vint anys.

Per la seva banda, el flamenc de Rosario brillarà durant l’última nit del primer cap de setmana de festival, el 31 de juliol. L’artista vindrà amb un nou disc sota el braç on recopila tots els seus èxits dels gairebé 30 anys de carrera musical, com ara Mi gato, No dudaria, A tu lado, Cómo quieres que te quiera i Qué bonito.

A banda d’aquestes estrelles del panorama musical del país, les altres veus femenines que sonaran en aquesta edició del festival sitgetà seran les d’Alaska, vocalista de Fangoria, que actuaran el dia 30 de juliol. Aquesta icona pop del segle XXI és una de les artistes més transgressores del panorama espanyol amb més de 40 anys de carrera. El 5 d’agost, el duet Amaral, capitanejat per Eva Amaral, tocarà les cançons del seu disc Salto al color, publicat l’any 2019. Per acabar, l’últim dia del Terramar, Leire Martínez, exconcursant de “Factor X”, cantarà a Sitges com a vocalista del popular grup basc La Oreja de Van Gogh.

Quinze concerts en quinze dies

El Festival Jardins Terramar 2021 començarà el dijous 29 de juliol i oferirà un concert diari fins al 13 d’agost. Les entrades ja són a la venda a través de la plataforma Ticketmaster i al web www.festivaljardinsterramar.com. Durant aquests dies d’estiu també passaràn pel Terramar els grups Manel, God Save The Queen, El Barrio, Ara Malikian, Sopa de Cabra, Sergio Dalma, Antonio Orozco, Los Secretos i La Casa Azul.

FER UN COMENTARI