S’inaugura el nou espai gastronòmic “Els Jardins de Codorníu” a Sant Sadurní

0
2112

El celler sadurninenc Codorníu inaugura aquest dimecres “Els Jardins de Codorníu”, un espai ubicat al voltant del seu celler centenari, on es podrà degustar una copa de cava i tapes a l’aire lliure firmades per Cal Blay. Obre cada dia d’11 del matí a 4 de la tarda i també de de dijous a diumenge de 2/4 de 8 del vespre a 12 de la nit.

Aquesta novetat forma part del nou pla estratègic de Raventós Codorníu per incentivar el turisme a la seu principal de la firma cavista, que està declarada com a Monument Històric Artístic Nacional. Per això, s’acaba d’incorporar a l’empresa Joan Romero com a director 
 d’enoturisme, que acumula una llarga trajectòria professional internacional en el món del turisme.

Raventós Codorníu aspira a incrementar exponencialment el volum de turistes nacionals i estrangers durant els propers quatre anys a través de noves activitats enoturístiques. El seu nou pla estratègic d’enoturisme, que s’activa aquest estiu, se centra en els següents pilars: posicionar els cellers del grup com a destinacions d’enoturisme; que la visita al celler sadurninenc sigui visita obligada per al turista que arriba a Catalunya i Espanya; i buscar un equilibri entre la rendibilitat econòmica de l’àrea d’enoturisme i la generació de valor per a les diferents marques.

FER UN COMENTARI