S’obre la botiga de Roba Amiga al Vendrell

0
448

La cooperativa d’iniciativa social Actua SCCL obre aquest divendres la primera botiga de Roba Amiga del Vendrell. S’ubica en ple centre urbà del Vendrell, al carrer de Santa Anna, núm. 6, i el seu horari d’obertura serà els dilluns de 2/4 de 5 a 8 de la tarda, de dimarts a dijous de 10 del matí a 2/4 de 2 del migdia i de 2/4 de 5 a 8, i els dissabtes de 10 a 2. La inauguració oficial serà durant el mes de maig.

La Botiga Amiga Actua del Vendrell ha estat creada amb una imatge moderna i que vol trencar amb els estereotips que s’associen a les botigues de segona mà. Actualment hi treballen dues persones en situació de vulnerabilitat i una encarregada. L’equip de la cooperativa Actua veu la tenda com una oportunitat per a les persones més vulnerables per accedir al mercat de treball.

L’obertura d’aquesta nova botiga també pretén ajudar a la reconstrucció social, ja que els ingressos generats es dirigiran a programes formatius i d’inserció social.

La cadena Botiga Amiga de Formació i Treball és una iniciativa empresarial destinada a la promoció de l’economia social i solidària a través de la reutilització, el reciclatge i la venda de roba usada, amb l’objectiu principal de generar ocupació social i sostenible.

FER UN COMENTARI