Solitud acompanyada

0
235

El passat 18 de març i enmig de la crisi sanitària causada per la covid-19, el nostre pare i espòs Pere Esteve Serra tancava els ulls per sempre després d’una malaltia greu i irreversible. Amb aquestes línies volem agrair a totes les persones que des de la imposada distància ens heu fet arribar la vostra estima i suport tot i no poder acompanyar-nos presencialment. És com si haguéssiu estat amb nosaltres. Sou amb nosaltres. Gràcies a tots pel vostre afecte cap a ell. Gràcies també a la família, el gran pilar.

Un agraïment també als professionals sanitaris que ens han atès durant aquest procés: CAP de Sant Llorenç d’Hortons, PADES Sagrat Cor i hospital de Martorell, “Com les teves mans” i tanatori de Sant Sadurní. Gràcies també als mossens i religioses pel vostre confort espiritual, tant als que vau poder ser amb nosaltres físicament com als que l’heu tingut present des de més lluny. Celebrarem una missa exequial en el seu record quan les circumstàncies ho permetin.

Unir-nos finalment al dolor de les víctimes de la pandèmia del coronavirus i al dels seus familiars. És cert que són dies d’una certa solitud, però és una solitud acompanyada. Mantindrem els teus valors d’estima a la família, generositat, humilitat i esperit de servei com a millor llegat.

Família Esteve Clavé

Sant Llorenç d’Hortons – Vilafranca del Penedès

FER UN COMENTARI