A partir del 27 de juny i fins al 9 de juliol l’Ajuntament de Sant Sadurní i l’associació de comerciants Som Sant Sadurní, emprenen la campanya “Mulla’t amb el comerç” amb premis, activitats i ofertes. A més, la campanya tindrà una finalitat solidària, ja que es col·laborarà amb la Fundació Esclarosi Múltiple.

La campanya s’estructura al voltant de dos eixos: sorteigs i una jornada Forastocks el 9 de juliol. Durant tots els dies de campanya les compres al mercat i botigues associades a Som Sant Sadurní poden tenir premi, bé sigui passant la targeta als establiments col·laboradors o bé emplanant una butlleta que rebran comprant als comerços i que podran dipositar a la parada de l’organització durant el mercat, a l’oficina de Som Sant Sadurní o la Fassina de Can Guineu. El sorteig es farà el dissabte 9 de juliol al migdia i es rifaran 4 packs regals amb lots de productes del mercat i 4 entrades per la piscina municipal a més d’un obsequi de la campanya del Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple.

Per altra banda, el darrer dia de campanya, el 9 de juliol, tindrà lloc a la zona comercial del centre de la vila una jornada Forastocks amb mercat, botigues i música al carrer. A més, per tothom que faci compres i les pagui amb la targeta de Som Sant Sadurní l’associació farà una aportació corresponent al 5% de la compra per la Fundació Esclarosi Múltiple. Finalment, per dinamitzar la jornada durant tot el matí a la plaça de l’Ajuntament hi haurà una exhibició i taller familiar de bombolles gegants.

FER UN COMENTARI