Aquest dissabte els artistes locals Josep Massana i Lesley Yendell van inaugurar la tretzena edició del Mercat del Préssec d’Ordal, que tindrà ja lloc tots els caps de setmana de juny, juliol i agost entre 9 i 2 del migdia a Sant Pau d’Ordal.

A partir d’ara, a la plaça Subirats es podrà adquirir l’autèntic préssec d’Ordal, així com altres productes de proximitat com mel, melmelades o oli d’oliva. A la vegada, s’organitzaran degustacions de préssec acompanyat de cava. A més, es podrà comprar  vi i cava directament dels cellers elaboradors de Subirats que participen en el maridatge.

Com a novetat, enguany s’ha reforçat la informació turística en destí mitjançant la instal·lació d’un tòtem a la mateixa plaça Subirats perquè els visitants puguin consultar tota l’oferta turística del municipi.

El Mercat del Préssec d’Ordal està organitzat per l’Ajuntament de Subirats i l’Associació de Productors del Préssec d’Ordal, amb el suport de la Diputació de Barcelona. Cada elaborador que participa en el mercat té un número assignat que serveix per autentificar la qualitat del producte, d’aquesta manera els compradors saben que els venedors que concorren al Mercat ofereixen un producte d’alta qualitat que va directament de l’arbre a casa.

 

 

 

FER UN COMENTARI