Tercet de premis Soca-rel 2021 dels Castellers de Vilafranca

0
168

Els Castellers de Vilafranca van donar a conèixer dissabte, durant el sopar de fi de temporada de la colla, els guanyadors de la 49a edició dels premis “Casteller de Soca-rel”, un reconeixement dedicat a membres de la colla que han tingut una trajectòria destacada dins l’entitat, i que enguany ha recaigut no en dos, sinó en tres castellers: Carles Roca, Montserrat Muñoz i Miquel Campesino.

Roca va entrar a la colla el 1991 i és un incondicional del folre i les manilles. Ha estat membre actiu de la colla durant 30 anys de manera ininterrompuda, assistint a tots els assaigs i actuacions. Muñoz va entrar a la colla el 1994 i destaca per la seva activa participació des de fa anys a l’Àrea Social de la colla. Campesino va entrar a la colla el 1972, de petit, els primers anys va fer alguns castells al tronc, però des de fa anys és un peça indiscutible al peu. sovint sota folres i manilles.

Els Castellers també van atorgar el premi de Fidelitat Castellera a Serveis Mèdics Penedès, que des de fa anys n’és un dels patrocinadors, ha atès lesions, ha fet cursos de salut i ha fet de Cal Figarot un espai cardioprotegit.

FER UN COMENTARI