Teresa Llorens és elegida com a primera secretària del PSC de Vilanova

0
304

L’assemblea del PSC de Vilanova ha escollit la regidora Teresa Llorens com a nova primera secretària del partit a la ciutat. Era l’única candidata que es presentava per agafar el relleu de la també regidora Gisela Vargas, que ha estat al capdavant del PSC durant quatre anys. Vargas ha destacat del seu mandat de quatre anys que, dotze anys després, els socialistes han tornat a guanyar les eleccions municipals a Vilanova i que ha augmentat el nombre de militants. Per la seva part, Llorens ha reivindicat el paper del PSC com referent de l’esquerra a Vilanova i com a la millor alternativa al govern independentista que hi ha a l’Ajuntament.

L’acompanyaran a l’executiva local Gerard Llobet (secretari d’organització), Carles Monteagudo (política municipal), Eva Bolaño, Víctor Forgas, Olga Villa, Marc Rodríguez, Susana Sanahujes, Miguel Ángel Iglesias, Mercè Foradada, Joaquín López, Salvador Becerra, Conxa González i Francesc Trabal.

Teresa Llorens és regidora des del 2015 i abans ho havia estat entre 1991 i 2003. Ara fa quatre anys va presentar-se a les primàries per ser cap de llista a les eleccions municipals, però va ser superada per Juan Luis Ruiz. Actualment és també consellera de patrimoni del Consell Comarcal del Garraf. Treballa a la Diputació de Barcelona.

FER UN COMENTARI