Torna Mercadona

0
204

El centre logístic de Mercadona reprendrà l’activitat a Sant Sadurní d’Anoia. És una molt bona notícia per a la vila i per a la comarca. En l’actualitat, tal com està la situació economicolaboral, que Mercadona torni a Sant Sadurní és un bon punt de partida.

Sant Sadurní, el 90% de la població en el món del cava. Ara, amb aquest retorn, la població sadurninenca agafa aire i veu com un altre segment de la indústria s’endinsa en la transformació. La posada en marxa de les seves instal·lacions era el que es volia, ja que d’aquesta manera es compleix amb unes pretensions que l’Ajuntament i el sadurninenc buscaven.

Penso, doncs, que amb aquesta bona notícia, l’equip de govern ha de tenir la valentia i la seriositat, el compromís també, perquè ben aviat funcioni el centre logístic.

Fa anys, per Sant Sadurní aquest fet va significar una bona rebuda. Ara, any 2019, ho torna a ser. Més, quan la prioritat de l’empresa és que els treballadors sadurninencs que van haver de marxar a Abrera recuperin el seu antic lloc de treball. A això també cal afegir la bona disposició de la companyia que els llocs de treball que faltin siguin ocupats preferentment per gent del municipi.

D’altra banda, l’Ajuntament de la vila hi ha de prendre part activament i facilitar els mecanismes adients. Torna Mercadona!

Francesc Carafí Quintana

Sant Sadurní d’Anoia

FER UN COMENTARI