Tot a punt perquè entri en funcionament l’estacionament regulat a Sant Sadurní

1
137
Foto: ACN

El ple de l’Ajuntament de Sant Sadurní va aprovar aquest dimarts donar llum verda per a l’estacionament regulat a la zona blava. En les properes setmanes es farà el lliurament als domicilis d’un disc horari el qual, una vegada es posi en marxa el nou model, s’haurà de situar al vehicle de manera visible des de l’exterior, permetent un estacionament gratuït de mitja hora a les 140 places que fins ara eren de zona blava. Des del govern es va explicar que una comissió avaluarà el funcionament del nou model i de l’efectivitat de la rotació. Amb aquesta mesura, que ja es va anunciar l’any passat, el govern pretén dinamitzar el comerç del centre de la vila.

1 milió d’euros per a inversions
Entre els altres acords que es van prendre en ple, hi ha la incorporació al pressupost d’una mica més d’un milió d’euros (1.008.415 euros) provinents del romanent de tresoreria per tal d’afrontar diversos projectes i compres que es destinaran principalment a la millora dels equipaments i a l’espai públic. Alguns dels principals projectes que s’abordaran seran: millores a les escoles bressol municipals, l’arranjament i condicionament de Can ferrer del Mas; una millora en l’enllumenat que compta també amb fons europeus; la instal.lació d’una cuina al Centre Vilarnau; la millora al Parc de la Rambla, o les obres del pavelló de l’Ateneu, així com inversions informàtiques i per a l’impuls de l’Administració electrònica, entre d’altres.

 

 

1 COMENTARI

  1. A Sant Sadurní d’Anoia, Un estacionament de mitja hora, és insuficient, per poder fer qualsevol gestió en el centre de la vila, penso que com a mínim hauria de ser d’una hora.

FER UN COMENTARI