Treball en positiu per una comarca amb oportunitats

0
132

Quan feia poc que era militant d’ERC, després de molt temps de col·laborar-hi, es va atansar a mi el secretari general, en Joan Ridao, per dir-me que se n’alegrava que m’hagués fet militant, donat que el meu avi havia estat el primer militant d’ERC a Rubí després de la Guerra Civil, i així es tancava el cercle. Resulta evident que jo em vinculi a ERC, treballar pel partit i pel país sense esperar res a canvi.

I és amb aquesta predisposició que després d’uns primers dubtes, en proposar-me que em presentés per ser president comarcal, decidís que si aquest cop el partit creia que aquesta era la forma d’ajudar, acceptés.

Ho vaig fer amb tres condicions:

1.- Aquesta executiva no serà presidencialista, donat que penso que ningú és indispensable però tothom és important, tant hi fa el càrrec que es tingui, l’equip ho és tot.

2.- El Baix Penedès ha de ser una oportunitat, donada l’alça de resultats en les diferents conteses electorals, i pel fet que aquesta comarca experimentarà un important augment demogràfic d’aquí al 2030. Hem de ser capaços de captar nou vot per tal que el Baix Penedès sigui l’oportunitat i l’impuls per ERC a Tarragona.

3.- Treballar per tenir un projecte comarcal vertebrador i transversal en tots els àmbits que ens doti de discurs propi i serveixi als nostres càrrecs electes per tenir veu pròpia i discurs capdavanter. Un projecte obert a totes les aportacions per sumar, i discurs positiu, perquè hem d’aprendre a treballar a favor de, en comptes d’en contra de.

Dani Pernas, president comarcal d’ERC

Baix Penedès

FER UN COMENTARI