Tres presidents

2
142

Per això, afirmo que soc jutjada per la meva trajectòria política, per ser qui soc i no pels meus actes ni pels meus fets”. Carme Forcadell, presidenta del Parlament de Catalunya.

L’1 d’octubre no va ser una jornada de violència: ho podran dir mil vegades, però no podran convèncer la gent que el va viure que ho va ser. Va ser una jornada de protesta, de dissidència política i de desobediència civil, la més important d’Europa”. Jordi Sànchez, president de l’Assemblea Nacional Catalana.

Sense acritud, prepotència i amb tota la serenitat els dic que estic convençut que ho tornarem a fer, i ho continuarem fent com fins ara, pacíficament, serenament i amb tota la determinació del món”. Jordi Cuixart, president d’Òmnium Cultural.

2 COMENTARIS

  1. 1ºSi fos cert tots els presidents de la A.N.C. estarien processats, prova evident que no és veritat. 2n no va ser només un acte de protesta, va ser també un intent de destruir l’ordre constitucional. 3r si després del fracàs de la via unilateral proposa tornar a fer el mateix és que no ha après res. Anem malament.

FER UN COMENTARI