Troben una persona sense vida a la platja de Ribes Roges de Vilanova i la Geltrú

0
601

Aquest matí s’ha trobat un cos sense vida a la platja de Ribes Roges de Vilanova i la Geltrú. Segons apunta la policia local, la persona hauria mort per ofegament. De moment no s’ha pogut identificar el cadàver, i els agents de la Guàrdia Civil investiguen el cas.

El cos pertany a un home de mitjana edat i encara cal esperar a l’autòpsia per confirmar si la mort ha estat causada per ofegament.

Segons apunten des dels Mossos d’Esquadra, s’ha rebut un avís al telèfon d’emergències 112 cap a les 6.30h del matí, en el qual s’informava de la trobada d’un home inconscient a la platja. Al lloc s’han desplaçat 3 unitats terrestres del Sistema d’Emergències Mèdiques que han confirmat la mort de l’home, i la Unitat Orgànica de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil que ha assumit la investigació.

Els Mossos afegeixen que la platja disposa de servei de vigilància, però que en el moment de l’avís encara no s’havia iniciat, i recomanen avisar al servei de socorrisme o al 112 en cas d’observar que algú es troba malament o té dificultats de sortir de l’aigua.

Les platges que compten amb vigilància es poden consultar a la pàgina web de Protecció Civil.

FER UN COMENTARI