Un alumne de l’Arsenal guanya el concurs de cartells convocat per la Generalitat

0
330

L’alumne de segon de grau superior de Gràfica Audiovisual de l’Escola Municipal d’Art Arsenal de Vilafranca, Miguel Ángel Banchon, ha estat un dels dos guanyadors del concurs  de cartells per fomentar el respecte a l’orientació sexual, convocat pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i el Departament de Treball, Afers Socials i Família. Es tracta d’un cartell per fomentar la igualtat i el respecte vers l’orientació sexual en l’entorn de la vellesa.

100 alumnes de 10 escoles d’art de Catalunya han participat en aquest concurs  els treballs guanyadors s’han començat a penjar en residències, centres de dia i altres equipaments de gent gran.  Des del grup de treball de persones grans del Consell Nacional LGBTI, on estan representades totes les entitats LGBTI de Catalunya, es va aprovar la proposta d’elaborar un cartell artístic per tal de visualitzar la no discriminació de la gent gran dins l’àmbit social i sensibilitzar a la ciutadania contra l’homofòbia, la bifòbia o la transfòbia que poden patir aquestes persones més vulnerables.

Després de diverses fases de valoració i selecció, s’han escollit dos cartells guanyadors:. Miguel Angel Banchon, alumne de l’Escola d’Art Arsenal de Vilafranca, i Sofia Martín, de l’Escola d’Art i Disseny Illa de Sabadell.

FER UN COMENTARI