Un alumne de l’insititut Eugeni d’Ors de Vilafranca, millor nota de la PAU de la comarca

0
498
D’esquerra a dreta, i de dalt a baix: Cesc Marcé, Laia Beltran, Ferran Segura, Júlia Cabezas i Àlex González.

Ferran Segura, alumne de l’institut Eugeni d’Ors de Vilafranca del Penedès, ha obtingut la nota més alta de la comarca a les proves de selectivitat i una de les més altes de Catalunya.

El jove, que ha cursat el Batxillerat Humanístic, ha tret un 9,896 i explica que en conèixer la nota es va emocionar: “Quan vaig saber que havien publicat les notes, vaig entrar corrents al portal i no em podia creure que hi fossin. En veure-les, em vaig emocionar tant que vaig començar a donar voltes per casa i a trucar a la meva mare. Estava amb uns amics i els vaig fer una abraçada com mai abans”. En Ferran vol estudiar Periodisme a la Universitat Pompeu Fabra.

A banda d’ell, quatre alumnes més de segon de batxillerat del mateix institut han obtingut una nota igual o superior a 9 a la fase general de les PAU. Són Cesc Marcé (9,546), Júlia Cabezas (9,188), Laia Beltran (9,070) i Àlex González (9,030).

Aquests cinc alumnes de l’Eugeni d’Ors rebran la Distinció PAU que atorga, anualment el Consell Interuniversitari de Catalunya “per reconèixer públicament la bona preparació, el mèrit i l’esforç de l’alumnat de Catalunya que efectua la prova”. La Distinció PAU es concedeix a l’alumnat de Catalunya que en la convocatòria ordinària ha obtingut una nota igual o superior a 9 en la fase general de les PAU.

 

FER UN COMENTARI