Un pas endavant

0
66

Fa temps que li estic donant-hi voltes. Pot ser que els nostres polítics deixin de fer l’imbècil i actuïn realment per construir el nostre país.

El poble català és suficientment fort i preparat per encarar-se al govern espanyol, però els nostres polítics ho estan? És clar que “ells” sí que estan segurs del que volen, i no un partit, sinó gairebé tots. Nosaltres com sempre estem embarrancats amb el però, cada partit té el seu “però” i no ens movem de lloc.

Som conscients –i dit obertament– que “ells” han perjudicat el nostre petit país amb l’economia, amb la sanitat, amb la justícia i ara diuen que el govern independentista que pot sortir després de les eleccions del 14F no és del grat dels mandataris. Tenen por del 52%?

Enfront de la forta pressió que tenim nosaltres mateixos ens podem destruir i seguim…, aquests aldarulls que hi ha a les ciutats aquests dies, ja els van bé, dificultant més d’un acord de govern.

El poble necessita més que mai una forta empenta que ens doni seguretat i fortalesa, la gent existeix i és a “punt de caramel”, però encara no veig aquest pas endavant tan necessari dels polítics. De la conducta de cada partit depèn el futur de tots. Ens fan falta moltes coses, però aquesta “picaresca de la mala llet” encara no la tenim. Que no ens passi com a Pere III el Cerimoniós, que amb la guerra contra Castella va tenir males collites i pestes que van ser la causa d’una greu crisi demogràfica i econòmica.

Josep Mañé Nin

El Vendrell

FER UN COMENTARI