Un tribut a Aretha Franklin encetarà el 22è Cicle Cava Jazz de Guardiola

0
650
Imatge d'arxiu del Cicle Cava Jazz. // FOTO: AJUNTAMENT FONT-RUBÍ

La Comissió de Festes de Font-rubí estrenarà, aquest dissabte, la 22a edició del Cicle Cava Jazz de Guardiola; iniciativa que marida el jazz amb un dels productes estrella del Penedès, el cava. Aquesta edició agrupa cinc actuacions, que es duran a terme el tercer dissabte de cada mes entre els mesos de gener i maig a les 23h al Centre Recreatiu La Cooperativa.

Els tributs, novetat d’enguany

La programació del Cava Jazz busca aportar grups reconeguts a nivell nacional i internacional. La primera actuació d’aquesta edició, que es durà a terme aquest dissabte, anirà a càrrec de Think, tribut a Aretha Franklin dirigit per Toni Mena i que compta amb la veu de Rocío Angue.

El concert del mes de febrer comptarà amb Marc Ferrer Trio, acompanyat per la veu de Marian Barahona. Al mes de març els Apocadixie Cotton Pickers, quartet de jazz New Orleans, interpretaran cançons de treball fins als primers temes de Duke Ellington, passant pel ragtime, el xarleston o el blues; i al mes d’abril Monique Makon & The Soul Titoo’s ocuparan l’escenari barrejant soul, funk i rhythm & blues.

El darrer concert tancarà el cicle de la mateixa manera que s’haurà obert: amb un tribut a una de les figures del jazz més rellevant de tots els temps, el trompetista Louis Armstrong. En aquesta ocasió serà la Jazzcare All Stars, amb la veu i trompeta de Ricard Gili, director musical de la Big Band La Locomotora Negra, qui reproduirà els èxits del músic estatunidenc.

El preu de les entrades oscil·la entre els 5 i els 12 euros, tot i que els concerts són gratuïts per a menors de 14 anys i també s’ofereix la possibilitat d’adquirir tiquets de concert i sopar a Cal Pau Xich o a Can Güell per 30 euros. Per a més informació es pot consultar la pàgina web font-rubi.org.

FER UN COMENTARI