Una aposta en ferm pel Garraf i el Penedès

0
104

Inicio un nou període com a diputat al Parlament de Catalunya en representació del PSC. Un gran honor, una gran responsabilitat i, sobretot, una gran oportunitat per defensar des de l’escó el reconeixement que mereix el nostre territori. El meu compromís és amb la ciutadania del Garraf i de l’Alt Penedès i amb tothom qui ha dipositat la seva confiança en el PSC. Els i les socialistes creiem que cal passar pàgina i que és el moment d’obrir un nou temps polític: sense blocs ni confrontacions, basat en el diàleg, el respecte, el saber fer i la bona gestió política al servei de les necessitats, els anhels i les esperances de la ciutadania.

Al Garraf i a l’Alt Penedès tenim la imperiosa necessitat d’esdevenir referents en el manteniment i la creació de llocs de treball de qualitat, en l’increment de la inclusió social i la creació d’oportunitats per a tothom i, sobretot –i imprescindible–, per assolir aquests objectius ens calen elevats nivells d’inversió. En aquest sentit, el nostre territori ha de deixar d’estar a la cua en les inversions previstes als pressupostos de la Generalitat.

I jo soc aquí per reclamar aquestes inversions necessàries que mostrin una aposta clara pel territori i, molt especialment, per la reindustrialització, basada en la transició ecològica i la sostenibilitat, a més de les noves tecnologies i l’atenció a les persones.

Així doncs, des d’aquest moment i novament, tot i que en aquesta ocasió des d’una nova posició al Parlament, em poso al servei dels alcaldes i de les alcaldesses i el conjunt de regidors i regidores del Garraf i de l’Alt Penedès. Les nostres comarques mereixen ser territoris dignes, feministes, sostenibles, socialment justos i amb igualtat d’oportunitats i, des del PSC, treballarem de manera incansable per fer-ho possible.

Juan Luis Ruiz, diputat al Parlament de Catalunya pel PSC

Vilanova i la Geltrú

FER UN COMENTARI