Govern? Quin govern? Govern en confecció

0
340

El Vendrell necessita un govern amb un rumb clar i passar de l’estancament viscut els últims anys al Vendrell al creixement.

El Vendrell de les oportunitats només naixerà amb un impuls clar de l‘equip de govern per transformar l’espai públic. Ens hem de dotar de millors polítiques de gestió per ser més eficaços i eficients en la gestió de l’Ajuntament. Contractació i Urbanisme són departaments que requereixen una millora urgent per captar inversió, dinamitzar els nostres centres comercials i turístics i per tal que els pressupostos anuals es concretin en inversions reals.

Necessitem arreglar els nostres carrers mitjançant un Pla Renove, moció presentada pel PP la passada legislatura. Necessitem gestionar millor les deficiències de les platges, els parcs i també millorar la recollida de residus. Per això, el PP va impulsar la gestió via app per modernitzar l’atenció ciutadana i resoldre de manera més eficaç les queixes i propostes dels veïns.

Cal que els nostres veïns, tots, compleixin l’ordenança de convivència i civisme, i exigir de la manera més severa que hi hagi ordre als carrers. Només així podrem lluir l’any 2020 la nostra Capitalitat Cultural i optar a ser Capital Europea de l’Esport al final de la legislatura (propostes del PP).

Des del PP confiem en un nou alcalde que lideri aquests canvis. Però després dels primers cent dies de govern municipal, només podem dir que tenim un govern en confecció, per tant, dèbil, sense rumb i mantenint les polítiques que ens han portat al Vendrell de la degradació, gràcies al bonisme polític característic en els alcaldes de la capital del Baix Penedès.

Jero Merino

President del PP del Vendrell

FER UN COMENTARI