Una enquesta per prioritzar la resposta econòmica a la crisi de la covid-19 a Vilafranca

0
565

L’Ajuntament de Vilafranca ha elaborat una enquesta, que es pot trobar a l’enllaç https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeWoPJFE3NPhmHFse1PrUATXGDqjFXKNwHQlP_wUN4W5pR4ag/viewform, en què fa una crida a aportar propostes per a la reactivació econòmica de la vila.

Aquest document s’ha redactat a partir d’un seguit de propostes del l’equip tècnic de promoció econòmica, comerç, fires i mercats, i a partir també de diferents aportacions recollides d’alguns sectors d’activitat econòmica i experts consultats amb coneixement del territori. Pretén ser un document d’inici per tal de prioritzar actuacions i incorporar-ne de noves provinents dels grups polítics, associacions empresarials, la resta de regidories, associacions de comerciants, gremis, sindicats, experts econòmics, etc.

D’altra banda, la regidoria de Promoció Econòmica també fa una crida a la participació en el qüestionari sobre l’afectació de la covid-19 en el teixit emprenedor i empresarial.L’enquesta és ràpida i es pot respondre en un màxim de 7 minuts.

FER UN COMENTARI