Una estació d’autobusos indigna del Vendrell

0
124

Des que em vaig jubilar el 2009 he voltat molt, pràcticament per tot Espanya, i una estació d’autobusos com la que tenim aquí al Vendrell, tan desgraciada, no l’he trobat enlloc. A vegades tinc enveja i vergonya, tot alhora, perquè poblacions com el Vendrell o més petites tenen una estació d’autobusos que enamora, amb una sala d’espera perquè la gent no passi fred; on, encara que plogui, puguin pujar sense mullar-se, i amb capacitat per un bon nombre d’autocars.

Al Vendrell, l’estació d’autobusos està partida en dues: passa la carretera pel mig, no hi ha sala d’espera i si has de travessar, els passos de vianants estan molt allunyats. Un desastre. Tampoc hi ha lavabos, només el del petit bar, en cas que estigui obert.

A la darrera sortida que vam fer, en tornar, el bus estava encarat direcció sud i teníem les maletes a la part esquerra. Les vam haver de treure pel mig de la calçada.

Podríem tenir una de les millors parades d’autobusos de Catalunya i tenim una misèria. Què han fet els que han governat aquest poble tants anys? No els fa vergonya? Potser no en tenen. Ara que tots els candidats volen treballar pel Vendrell, que prometin que s’abaixaran els sous per eixugar els milions que devem.

Josep Mallofré “Camat”

El Vendrell

FER UN COMENTARI