El Centre d’Acollida d’Animals Domèstics de la Mancomunitat Penedès-Garraf ha presentat una nova campanya amb l’objectiu de promoure l’adopció dels gossos i gats del recinte. La campanya pretén buscar famílies disposades a adoptar una mascota per tal de trobar una llar als animals que porten temps al CAAD.

Actualment, el centre acull  216 gossos i 57 gats. Alguns d’aquests tenen més dificultats a l’hora de ser acceptats per uns adoptants; ja sigui pel color del pelatge, perquè se’ls considera de raça potencialment perillosa, per patir una malaltia crònica, per l’edat avançada o perquè porten molt temps al recinte.

Així, amb la campanya #DonaUnaLlar, el CAAD donarà a conèixer 4 animals cada setmana per tal de potenciar-ne l’adopció i difondre la seva situació a través de les xarxes socials. Els animals adoptats s’entreguen esterilitzats, desparasitats, vacunats i identificats amb un microxip, de manera que s’evita la superpoblació i es facilita el control de les mascotes.

La Mancomunitat insisteix en la importància del compromís a l’hora d’adoptar un animal, però també destaca els beneficis a nivell afectiu i de companyia derivats d’una tinença responsable. Qualsevol persona interessada en adoptar un gos o un gat pot dirigir-se al centre per tal de rebre assessorament i conèixer tots els candidats.

FER UN COMENTARI