Una setmana dedicada a M. Aurèlia Capmany, a Vilafranca

0
436

L’Agrícol i el Casal s’uneixen per organitzar junts la Setmana M. Aurèlia Capmany, a Vilafranca. Es faran tres accions (una de privada i dues de públiques). El dimarts 28 de novembre la comissària de l’Any Capmany, Marta Nadal, farà una xerrada a alumnes de literatura catalana d’ESO (hi han confirmat l’assistència l’Eugeni d’Ors, el Milà i Fontanals i la Intermunicipal de Sant Sadurní) per acostar-los la seva figura, i el professor Jordi Llavina ha preparat una selecció de fragments de l’autora per llegir-los acompanyats de música a càrrec de l’alumnat de batxillerat artístic del Milà. El mateix dia, a les 7 de la tarda a l’Agrícol, Nadal farà una conferència pública i Llavina glossarà alguns fragments de les obres Quim, Quima i Feliçment, jo soc una dona.

I divendres al vespre el Taller Assaig Teatre representarà en una platea del Casal transformada en cabaret Ca Barret! Viola del violer, versionada per Valeri Laguna, en la tercera ocasió que es podrà veure enguany al Casal (amb entrada gratuïta).

Joan Cuscó, president de l’Agrícol, explica que aquests actes permetran fer arribar Capmany a públics que potser no l’hagi llegit, com els estudiants i el teatre.

FER UN COMENTARI