Unes 300 persones participen a la Milla Catalana de 1714 metres de Vilanova

0
567
Ireneu Uberni i Alba Moya van guanyar en categoria nyerros.

Diumenge va tenir lloc la sisena edició de la Milla Catalana de Vilanova, organitzada pel CE Deporunners, que se celebra cada any al voltant de la Diada Nacional de Catalunya i que té la peculiaritat de fer-se sobre la distància simbòlica de 1714 metres. La sortida i arribada eren a la plaça de l’1 d’Octubre. S’hi van inscriure un 300 persones, entre participants i dorsal 0, i es van recaptar prop de 500 euros per a l’Economat. La participació més alta va ser en la categoria nova de segadors (feien el recorregut urbà caminant).

Quant a les classificacions, van resultar guanyadors de la cursa Otmane Hassani (CA Atletes VNG) amb un temps de 5’ 8’’ i Mercè Serra (Avinent Manresa) amb una marca de 5’ 52’’, ambdós en la categoria despertaferros, en la qual hi van prendre part 18 atletes. En almogàvers (+16 anys), la categoria més participada (67 atletes), van guanyar Hèctor Albesa (CE Deporunners) amb 5’ 48’’ i Gisel·la Casademont (6’ 40’’). En nyerros (11-15 anys), els millors dels vint atletes participants van ser Ireneu Uberni (Esportiu Penedès) amb 5’ 47’’ i Alba Moya (Atletes VNG) amb 7’ 19’. I en cadells (-10 anys), amb 33 participants, quedar en primer lloc Iona Fernández (Atletes VNG) amb 7’ 23’’ i Bernat Sanahuja (Campelles Team) amb 7’ 37’’.