Unes 700 persones participen a les festes d’inici de la temporada d’espectacles de Vilafranca

0
200
Swing It, de la companyia Mar Gómez. // FOTO: AJUNTAMENT DE VILAFRANCA

Aquest diumenge el parc del Tívoli va ser l’escenari de dues festes de presentació: al migdia els més petits van poder gaudir de l’espectacle En Rikus se’n va a la selva de la companyia Rikus, un taller infantil i una xocolatada; i al vespre els adults assistien a l’espectacle Swing It de la companyia Mar Gómez, a una classe de swing i al concert del peculiar músic Joan Colomo.

Tant la festa de presentació dels espectacles infantils com la dels espectacles adults van ser un èxit: unes 500 persones van participar a la inauguració dels espectacles familiars i uns 200 adults es van desplaçar al parc del Tívoli per gaudir de la seva festa.

Cinc propostes familiars

La Xarxa estrenarà la temporada per al públic familiar el 6 d’octubre amb Baobab. Un arbre, un bolet i un esquirol de la companyia La Pera Llimonera. Les següents propostes passen per diverses disciplines: 2princecesbarbudes presentarà el disc La bona vida a l’Auditori, Inspira Teatre representarpa L’Ornet vol cantar, la maga Melanie deixarà el públic bocabadat amb Enchantée i la companyia de circ Amer i Àfrica jugaran amb el cos i els límits amb Envà. A més, a finals d’any l’espectacle de dansa Silver drops tancarà la temporada.

D’altra banda, La Xarxa ha donat a conèixer la resta d’espectacles programats fins l’abril del 2020:Marcel Gros portarà l’espectacle Planeta M. Art, la companyia Sgratta durà La princesa en texans i Festuc teatre representarà l’obra de titelles Adéu Peter Pan.

Disset opcions adultes

Enguany la temporada d’espectacles per a adults ofereix grans produccions com Això ja ho he viscut, de J.B Priestley i a càrrec de la Perla 29 (ja exhaurit); Rhümia de la companyia Rhum & Cia; i Lapònia, comèdia que compta amb la interpretació de Meritxell Calvo, Roger Coma, Meritxell Huertas i Manel Sans.

Pel què fa als espectacles de petit format, que s’acostumen a dur a terme els divendres, enguany els espenaris vilafranquins acolliran Les coses excepcionals, de Pau Roca, un espectacle amb segell de Sixto Paz i El Terrat de Produccions que parla sobre les coses de la vida que valen la pena; Arma de Construcción Masiva, una reflexió sobre l’educació de la jove companyia José y sus Hermanas; i Els dies mentits i Estat Decepció, de la Flyhard Produccions. També es podrà veure l’espectacle multidisciplinar Not a moment too son de la companya Thorus Arts, dirigit pel vilafranquí Ferran Carvajal.

Els espectacles musicals arrencaran amb Papà Mozart amb Joan Pera, Roger Pera i l’Orquestra Simfònica del Vallès; seguits de Clara Peya i Mariola Membrives. Claudio Monteverdi serà present en la versió escenificada que interpretaran Vox Harmonica; i la música de cinema amb Salvador Vidal i un quartet de corda format per músics de les darreres temporades de clàssica de l’Auditori oferiran un viatge a través dels grans clàssics de la gran pantalla.

La jove saxofonista Eva Fernández, la guitarra de Pau Figueres amb la seva banda i el nou treball de Xarim Aresté seran també els protagonistes de la programació musical de l’Auditori. Tancarà la temporada musical Praxinoscopi de Criatures.

FER UN COMENTARI