Els verds fan la 13a torre de 9 de l’any i carreguen el 4 de 9 amb folre a Sant Cugat

0
1341

Els Castellers de Vilafranca van descarregar dissabte a la tarda a Sant Cugat del Vallès la 13a torre de 9 amb folre i manilles de la temporada, un rècord difícil d’igualar o superar, però van patir una inesperada i inoportuna llenya amb el 4 de 9 amb folre de tercera ronda, a tan sols quatre dies de tancar temporada per Tots Sants.

Els verds actuaven a la plaça Octavià, davant del monestir de Sant Cugat, amb la intenció de bastir-hi el segon castell de gamma extra que veu la plaça, després del 5 de 9 amb folre de dos anys enrere dels Minyons de Terrassa. Després de la darrera prova a plaça de 3 de 10 amb folre i manilles, el 3 de 9 amb folre, els verds van atacar una torre de 9 que van haver de defensar i que es van embutxacar amb gran confiança. En tercera ronda van tirar un 4 de 9 amb folre que a priori no els havia de suposar cap complicació, però un cop carregat va patir un despenjament de cassoleta i enxaneta. La caiguda va ser aparatosa i va obligar a suspendre l’actuació. L’enxaneta va haver de ser traslladada a l’hospital, on segons un comunicat de la colla tenia la mateixa tarda “una evolució molt favorable i ja s’està recuperant”. Des del Serrallo de fa tres anys que no els quedava en tan sols carregat un 4 de 9 amb folre.

Al seu costat, els Castellers de Sant Cugat van completar el seu primer 3 de 9 amb folre, van descarregar el 5 de 8 i la torre de 8 amb folre, i els Castellers de Sabadell van fer 4 de 8 i torre de 7. Abans de començar la diada les tres colles van fer pilars a favor de la democràcia i la llibertat de Jordi Cuixart i Jordi Sánchez.

FER UN COMENTARI