Vestidors, camp de futbol

0
228

Ha començat la lliga penedesenca 2018/19 i “encara” els vestidors del camp municipal d’esports de Sant Sadurní d’Anoia estan igual, és a dir, “tercermundistes”. I som una vila de 13.000 habitants.

No hi ha hagut ni hi ha cap pla d’inversions en què estigui prevista la remodelació dels vestidors municipals. Una demanda que en època del Sr. Joan Amat ja hauria d’haver estat pressupostada. Els anys van passant i els barracons del camp de futbol, això sí, de gespa, són ben visibles.

El més greu, però, és que els últims equips de govern, amb els regidors d’Esports respectius, han fet cas omís d’una necessitat i d’una obra que s’ha de fer. Crea aquest episodi una pèssima impressió de Sant Sadurní, que juga contra equips de pobles més petits que sí que tenen vestidors dignes.

No em sé avenir, alcalde Ribas, que també ha estat regidor d’Esports, que deixi passar el temps i les oportunitats com si res. Vostè només té in mente “el procés”, deixant de banda les preocupacions i els problemes reals que tenim els sadurninencs.

El dia 29 de desembre del 2016 ja vaig fer un escrit que parlava d’aquest tema. Ara, passats quasi dos anys, de portes enfora el camp continua sent un llast, i això produeix un descrèdit i una vergonya per als sadurninencs.

Francesc Carafí Quintana

Sant Sadurní d’Anoia

FER UN COMENTARI