El Noia Freixenet visitava la capital del Baix Camp a la difícil pista del Reus Deportiu Virgínia i s’enduia la victòria amb un marcador de 2-3. Un partit en el global intens i igualat, registrant-se fins a 32 faltes amb nombroses targetes.

La iniciativa del partit es decantava a favor dels locals durant els primers minuts del partit amb ocasions clares com un llançament impactant a la porteria o el penal que aturava Blai Roca. La igualtat es mantenia abans d’arribar al descans tot i l’intercanvi de cops a cada porteria i les bones accions defensives.

Amb la represa de la segona part, Gabarró s’aixecava com un dels herois espontanis transformant de falta directa després que Gelmà hagués vist la vermella per un cop d’estic a Xavi Costa. El Reus Deportiu amb 9 faltes i 2 jugadors exclosos, forçava la 10a falta i novament Gabarró superava el porter reusenc per fer el 0-2.

La reacció local arribava 2 minuts després amb l’1-2 produït per un llançament creuat de Julià, que tocava en Joan Salvat i sorprenia Blai Roca. La reacció es va contenir momentàniament amb la jugada individual de Jordi Bargalló, que tornava a posar distància al marcador.

Al tram final els locals van retallar distàncies aprofitant la superioritat del power play amb el gol d’Arnau Canal. El Noia va saber aguantar els instants finals del partit i va aconseguir una important victòria que el situa amb 10 punts a la tercera posició.

Club Patí Calafell

Els del Baix Penedès tenien per davant la difícil visita a la pista del Girona de la qual se’n va sortir amb un empat a 3 i mantenint la imbatibilitat en aquesta temporada.

Fins al minut 21 que el marcador no es va moure del 0-0 amb l’aparició de Ramon que obtenia el premi de la jugada individual d’Aguirre. Els gironins van continuar pressionant la porteria visitant i a l’inici de la segona part Puigvert va convertir el 2-0 amb un tir llunyà.

Sobre el minut 27 va arribar la reacció al marcador dels visitants amb una bona jugada dins de l’àrea de Sergi Miras, posant el 2-1. Però el Girona volia continuar tenint el domini del partit i Ramon tornava a marcar després d’un rebuig de Gerard Camps en el minut 34. En una jugada semblant, el jugador local Llaverola rebutjava i Jordi Ferrer aprofitava per retallar distàncies.

El remat final per la remuntada va arribar en dues ocasions repartides en el minut 36 i el minut 44 per posar el definitiu 3-3 i deixant el Calafell amb 9 punts en quarta posició.

OK Plata Nord

El Club Patí Vilafranca segueix en bona línia sumant la seva segona victòria consecutiva i empatant a punts amb el primer classificat, el Cerdanyola. En aquesta jornada visitava la pista del Lubiáns amb una contundent victòria per 2 a 5 destacant els dos gols de Sergi Torné i les dues assistències de Roger Martí.

Pel que fa al Vendrell, encetava la seva casella de victòries superant al Sant Cugat per 5 a 2 i es mou fins a la cinquena posició de la classificació. Pels locals va destacar l’aportació amb dos gols de Marc Cañellas i una molt bona segona part on es van produir fins a 3 gols dels locals.

El Noia rebrà la visita del Voltregà el dimecres 8 de novembre a les 21 hores, mentre que el Calafell com a local s’enfrontarà al líder Barça el 9 de novembre a les 20:30 hores. A l’OK Plata, el Vilafranca buscarà la tercera victòria contra el Sant Feliu el pròxim 4 de novembre a les 20 hores, mentre que el Vendrell mirarà de sumar la segona a la pista del Tordera el mateix dia a les 20:30 h.