El ViGralla de Llorenç compleix set anys

0
1574

Del 19 al 21 de maig tindrà lloc a Llorenç la setena edició del ViGralla, la mostra de vins i caves del Baix Penedès, que combina tastos amb música de gralla i altres activitats que ajuden a conèixer la cultura del vi. Enguany hi participaran deu cellers penedesencs (majoritàriament del Baix Penedès), amb quatre cellers convidats (tres de l’Alt Camp i un de l’Alt Penedès), una botiga de vins i una empresa que fa sucs de raïm naturals. També hi haurà al Celler Modernista l’exposició “Entre vinyes”, de M. Teresa Baltasar, i es farà un concurs de fotos a instagram, que s’haurà d’etiquetar amb el hastag  #vigralla2017; el guanyador serà l’autor de la fotografia que tingui més “m’agrada” i el premi, un lot de vins.

El ViGralla s’obrirà divendres amb un tast-maridatge “Pa amb vi i música” & varietats autòctones del Penedès, al Celler Modernista, guiat per la periodista i sommelier Ruth Troyano.

Dissabte serà el primer dia fort del ViGralla. De bon matí es farà una caminada pels volts de Bonastre, entre vinyes, cellers i amb tast de vins. La inauguració de la Mostra de Vins, a la rambla Marinada, serà a les 6 de la tarda (oberta fins a la 1 de la matinada) i a la tarda/vespre es farà una trobada de diables infantils i cercavila de foc amb les colles de l’Hospitalet de Llobregat, els Monjos, Sant Jaume i Els Banyetes de Llorenç. També hi haurà tastos de bombons, vins ecològics i música diversa.

I el diumenge 21 serà quan més actes hi haurà. La Mostra obrirà d’11 a 11. Hi haurà trobada de plaques de cava, un tast solidari de sucs per a infants i altres activitats infantils,, un tast-maridatge de pernils i, entre els concerts, a la tarda-vespre hi haurà el del grup de gralles Els Vinardells.

Més informació a vigrallabaixpenedes.wordpress.com i la setmana que ve, a l’Agenda de La Fura.

FER UN COMENTARI