El Vilafranca venç 1-0 i somnia amb les semifinals de la Copa Federació

0
1832

El FC Vilafranca ho ha tornat a fer. Ha tornat a guanyar un partit de la Copa Federació de futbol i deixa així la porta oberta a accedir a les semifinals. La víctima en aquesta ocasió ha estat la SD Logroñés, equip també de Tercera Divisió, segon a la lliga i confeccionat per ascendir a 2a B, que dimecres es va endur cap a la Rioja una derrota per la mínima, 1-0, després de jugar un partit al camp municipal de Vilafranca d’on es podia haver endut un desavantatge més ampli. Els homes entrenats per Ivan Moreno van merèixer més.

El degà penedesenc va fer un partit molt seriós, amb una primera part de clar domini local i una segona més igualada. El gol va arribar aviat, amb els dos cracs de l’equip com a protagonistes. Passada d’Aday a Oribe, que retalla dins de l’àrea i engalta una canonada que va directa al fons de la porteria. Havia transcorregut tan sols un quart d’hora de partit i l’eliminatòria s’encarava bé. No hi va haver, però, més gols; almenys vàlids, ja que l’àrbitre va anul·lar un gol olímpic a la segona part al Vilafranca (per falta al porter) que, en cas de computar, hauria deixat molt més ben encarrilats els quarts de final. Cal tenir present que la tornada es farà també entre setmana, a més de 400 quilòmetres de Vilafranca, en un camp gran i de gespa artificial.

A destacar la notable presència de públic al camp de Vilafranca, unes 500 persones, entre ells una trentena de seguidors riojans, en un vespre molt fred. El botxí del Peña Sport navarrès (de 2a B) a vuitens de final té el 21 de febrer, també a les 8 del vespre, una altra cita amb la història. A Las Gaunas.