Vilanova tindrà aquest any un nou circuit de ciclisme, que es construirà a la zona esportiva Nord, en un solar de 57.200 m2 delimitat per l’avinguda dels Països Catalans, l’antiga carretera BV-2113 i el torrent de Santa Magdalena.

La Junta de Govern local ha aprovat aquesta setmana la construcció d’aquest equipament esportiu, que suposarà una inversió de 329.000 euros i que serà possible gràcies a diverses subvencions. La primera fase del projecte, que es durà a terme aquest mateix 2018, contemplarà una pista asfaltada de 515 m lineals. L’alcaldessa Neus Lloveras ha recordat que som “una ciutat amb molta afició, molt amiga i involucrada en el món del ciclisme” i que aquesta “és una intervenció que fa temps que es demana”.

En tres fases
El projecte es desenvoluparà per fases. En una primera es construirà el circuit de bicicletes, que constarà d’una superfície de 24.255 m2 i suposarà un cost de 165.198 euros. En una segona fase, pressupostada en 42.446 euros, s’instal·larà l’enllumenat i, en una tercera, valorada en 64.329 euros, es construirà un edifici administratiu, amb espais de treball, magatzem, banys i un espai cobert al voltant de l’edificació.

FER UN COMENTARI