Volem que segueixin congelades les Ordenances Fiscals

0
225

Des de la Xarxa Vendrellenca i després de sentir que és possible que l’any vinent ens apugin l’IBI un 4%, volem fer pública la nostra disconformitat amb aquesta pujada, així com la possibilitat de augmentin la resta de taxes i impostos. D’altra banda, davant la possibilitat que no s’arribi a un acord per les Ordenances entre els grups, creiem que el més adient seria votar una a una cada Ordenança en un ple extraordinari.

Des de la nostra organització creiem que no s’hauria d’apujar l’IBI un 4% atès que la situació econòmica de la ciutadania és dolenta encara, ja que hi ha molt atur; i encara que hi hagi gent treballant, els salaris són precaris i fan que no arribin a final de mes. Per aquest motiu creiem que ara no és el moment de pujar els impostos i taxes.

D’altra banda, tenint en compte que segons indica el govern, sortim de la situació de precarietat a l’erari, creiem que amb més motiu es poden destinar diners a sostenir l’Ajuntament i no treure’n més de la ciutadania per omplir les arques públiques, donada la precària situació de moltes famílies al nostre municipi.

Pel que fa al debat sobre les ordenances fiscals i la fórmula de votació, tot i que no estem a favor de la pujada, creiem que és molt necessari votar una a una les ordenances per tal que el govern expliqui la situació de cada cas i que, si fos cas, els grups del ple decidissin què fer amb el seu vot; d’altra banda, creiem que és molt necessari que aquest debat es faci en un ple extraordinari en què sigui l’únic punt del dia.

Antonio Garcia Leal

El Vendrell

FER UN COMENTARI