Vuit denúncies per incivisme, set alcoholèmies i un drogotest positiu aquest Sant Joan a Vilafranca

0
172
Imatge d'arxiu de la Policia Local. // FOTO: AJUNTAMENT DE VILAFRANCA

Durant el passat cap de setmana llarg, amb motiu de la celebració de Sant Joan i la prèvia revetlla, els agents de la Policia Local de Vilafranca han realitzat diversos controls d’alcoholèmia i drogues i han interposat vuit denúncies per incivisme.

Les actuacions, emmarcades en el control d’incivisme al municipi que la policia incrementa durant les nits dels caps de setmana i a les zones que considera conflictives, han estat sobretot causades per molèsties a la via pública (set de les denúncies són per crits a l’espai públic i una per venda d’aliments no autoritzada). A més, durant els controls de la policia es van detectar set alcoholèmies positives i un drogotest positiu. Quatre d’aquestes prove acabaran al Jutjat i les persones conductores seran investigades per un delicte contra la seguretat del trànsit a causa de la taxa elevada que presentaven.

Per altra banda, els agents van actuar a causa de les molèsties veïnals per pirotècnia i festes sorolloses en diversos espais sense necessitat de denúncia.

FER UN COMENTARI