Xoc Govern amb Govern

1
65

El Sr. Torra no entén i no respecta les regles de l’estat d’alarma i confinament. Sempre ha de dir l’última a propostes i consideracions del govern d’Espanya.

Tinc entès que totes les comunitats autònomes estan supeditades a les directrius del govern d’Espanya. Per què el Sr. Torra sempre protesta i desobeeix les paraules del president Sr. Pedro Sánchez? Ara no toca “duel polític”, president de la Generalitat. Ara toca treballar i estar al costat de la ciutadania. No entenc el comportament i la manera d’actuar tan visceral del Sr. Torra.

I a tot això s’hi afegeixen manifestacions fora de lloc d’alguns consellers/res del seu govern. Unitat, no confrontació. Acció, no desunió. Tots a una.

S’està davant d’una crisi sanitària mundial. S’està davant, Sr. Torra, d’una emergència nacional, que requereix seguiment, entesa entre els diferents agents socials i molt especialment els polítics. Prou que sentim comentaris, i amb raó, de diverses sensibilitats de la societat, a la política, a la classe política i als polítics, de la mala gestió i conducció del problema.

Francesc Carafí Quintana

Sant Sadurní d’Anoia

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI