Els voltants del castell de Castellet acolliran aquest cap de setmana una nova edició, i ja en van setze, del Mercat Medieval, el degà de tots els que es fan a la vegueria i dels més concorreguts. Durant els dos dies els visitants podran passejar pels carrers del nucli antic del poble convertits en un mercat medieval de tres cultures: cristiana, musulmana i jueva. A més, hi haurà una quarantena de parades d’artesans d’arts i oficis medievals com rajolers, ceramistes, ferrer, moliner, forner, filadora, etc. Els vins i caves i els productes de restauració del municipi també tindran un espai propi on el visitant podrà degustar-los comprant prèviament els tiquets al punt d’informació de l’Ajuntament. Per al públic familiar hi haurà una zona d’atraccions medievals, tallers en diferents parades i un espectacle infantil.

A banda d’espectacles i cercaviles medievals itinerants al llarg de tot el mercat, la novetat d’enguany són les vistes guiades per les cinc obres escultòriques “Castellet Encantat” instal·lades recentment a diferents emplaçaments del poble. Les visites seran dissabte i diumenge a les dotze del migdia i a les sis de la tarda, i l’encarregat de fer-les serà el mateix artista Luis Zafrilla.

Per facilitar l’accés al públic hi haurà una gran zona d’aparcament a Clariana i s’oferirà servei de bus llançadora gratuït fins a Castellet.

FER UN COMENTARI