El govern de Vilanova exigeix la dimissió de la regidora de la CUP Marta Jofra

0
630
Marta Jofra en el programa Sessió plenària de Canal Blau.

El govern municipal de Vilanova (CDC-PSC) ha demanat la dimissió de la regidora de la CUP Marta Jofra per unes declaracions que va fer en el programa Sessió Plenària, de Canal Blau. En concret, Jofra va manifestar que a la CUP no li dona confiança que el representant municipal al Consorci de l’Eixample Nord sigui un treballador de l’Ajuntament que “amb anterioritat ha participat en dos altres projectes macrourbanístics al Bages i a Sabadell, que van fer fallida, i que més tard va estar vinculat en el cas Mercuri. El seu currículum i experiència prèvia ens fa desconfiar bastant”.

L’executiu local assegura que les acusacions són falses i considera que s’han traspassat els límits de la legítima crítica al govern, motiu pel qual ha emplaçat a la CUP a rectificar alhora que ha exigit la dimissió de la regidora . “Fer afirmacions falses sobre un treballador municipal és molt greu i si un regidor no té la responsabilitat suficient per valorar què es pot dir públicament no hauria d’exercir el seu càrrec”, ha denunciat l’alcaldessa Neus Lloveras, que ha insistit en el fet que “anar a buscar l’atac personal constantment, amb falses afirmacions, és una manera de fer que no podem acceptar”.

En termes similars s’ha expressat el portaveu del govern, Juan Luis Ruiz, que ha dit que ja fa temps que “la CUP ha entrat en una dinàmica de desqualificacions públiques contra els treballadors de l’Ajuntament, posant en dubte la seva honorabilitat i professionalitat”.

El govern considera que es poden acceptar discrepàncies en l’àmbit polític, però no es poden tolerar en el terreny personal i ha anunciat que emprendrà accions legals.

La CUP, de moment, no ha volgut fer més declaracions al respecte.

FER UN COMENTARI