2.500 persones han fet servir els vals de compra Vilabons a Vilanova

0
197

Un total de 2.476 persones han fet servir durant la passada campanya comercial nadalenca els Vilabons, els vals de compra que oferien 85 establiments de la ciutat i que entre el 20 de novembre i el 6 de gener podia emprar la seva clientela per a les seves compres.

Els Vilabons eren uns vals per valor de 10 euros que es podien adquirir pagant-ne només 6. La implementació dels Vilabons era un compromís de l’Ajuntament de Vilanova dins del Pla de Reactivació Econòmica per afrontar la pandèmia, i en total hi ha injectat 116.000 euros.

En total s’han venut 11.835 bons. Els descomptes tant es podien fer servir en comerços com en restaurants i en la contractació de serveis. Els diferents comerciants que s’han acollit a la iniciativa valoren molt positivament la reactivació econòmica que s’ha produït amb els Vilabons. La botiga que més Vilabons ha rebut ha superat els 1.500, que han suposat un volum d’ingressos superior als 9.000 euros. Gairebé una vintena d’establiments més han ingressat a través de la campanya més de 1.000 euros cadascun.

FER UN COMENTARI