45 ingressats per coronavirus a l’Alt Penedès i el Garraf

0
763

Aquest cap de setmana s’han disparat els casos de coronavirus a les comarques de l’Alt Penedès i al Garraf i això ha provocat que en només quatre dies es dobli la xifra de persones ingressades als hospitals comarcals. Si el passat dijous hi havia 21 ingressats, avui n’hi ha 45.

A l’Hospital de l’Alt Penedès, a Vilafranca, hi ha ara mateix dotze pacients amb la malaltia del coronavirus. La dada és significativa, ja que aquest hospital no registrava cap ingrés per Covid des del passat 13 de maig, segons les dades que cada setmana facilita el Consorci Sanitari de l’Alt Penedès – Garraf.

Al Garraf la xifra d’ingressats s’eleva fins a les 33 persones, dotze pacients més que el passat dijous. En aquests moments tant al Garraf com a l’Alt Penedès l’índex de contagi és molt alt i durant l’última setmana s’han detectat mitjançant una prova PCR 577 positius a l’Alt Penedès i 1.308 al Garraf.

Aquestes xifres han obligat el Consorci Sanitari a limitar les visites i els acompanyaments als seus centres hospitalaris.

FER UN COMENTARI