El 15 i 16 de juliol tindrà lloc una nova edició del festival Nowa Reggae al Parc de Ribes Roges de Vilanova i la Geltrú. Seran dos dies de concerts en directe i actuacions amb Sound System amb un cartell que compta amb més de vint actuacions.

Els caps de cartell d’aquesta edició són el reconegut productor i sound system operator del Regne Unit, Aba Shant-I, responsable de les sessions al carnaval de Notting Hill, entre d’altres; Adala, que acaba de publicar el seu darrer treball “lima]”; el cantantd, productor i músic cantabre, Roberto Sánchez, responsable del segell A-Lone Productions; el parisenc Hertical Sound i el cantant d’ascendència jamaicana, Alpheus; el grup Rudymentari, un projecte nascut entre Menorca i Barcelona o les Women Soldier, un conjunt format per Matah, Awa Fall, Belén Natalí, High Pawz i el productor Chalart58.

Completen el cartell noms com New Level Bcn amb el seu pur estil jamaicà; els Walk a Tone Ent, Dance Crasher Sound, Cookah P i Mish 1 Dem, Gatzara Sound acompanyats al micròfon per Paula Bu i Nytto Dred; les Musical Sisters i els madrilenys Unity Sound.

El Sound System és una peça essencial de la música jamaicana, per això el festival hi dedica tota la nit de divendres. Hi haurà dos espais sonoritzats per Fire Warrior & Hikight Sound System, a l’escenari Molí, i el col·lectiu del Garraf OneMore Sound System el Dub Corner. Els concerts, en canvi, es faran tots dissabte a l’escenari principal. Justament, enguany el Nowa Reggae torna a celebrar-se al Parc de Ribes Roges de Vilanova i la Geltrú, després que l’any passat a causa de les restriccions s’hagués de fer a la zona esportiva.

Els concerts del Nowa Reggae són gratuïts, és per això que des de l’organització del festival es fa una crida a tots els assistents tant pel que fa al respecte envers les persones i l’entorn com pel que fa al consum de les barres: “El Nowa Reggae és un projecte autogestionat i aquest any més que mai depèn del consum que es faci a les barres”, indiquen.

 

FER UN COMENTARI