Al juliol, 19è Festival Música a les Vinyes a Subirats

0
297

L’Ajuntament de Subirats organitza el 19è Festival Música a les vinyes, consistent en dos concerts que tindran lloc durant el mes de juliol. El primer es farà el 23 de juliol a Torre-ramona, dins el recinte emmurallat, amb un concert creat expressament pel festival amb els artistes Manel Fortià, Marc Miralta i Xavier Torres, que portaran a l’escenari la proposta musical “Tres x Tres”. El segon concert serà el dissabte 30 de juliol, amb la Cobla Marinada, Pere Martínez, Vicens Martín i David Domínguez que portaran als escenaris del festival l’espectacle “Llum”, un recull de cançons i poemes musicats que representen la lluita dels pobles.

Com a novetat d’enguany, abans de l’inici dels concerts, els espectadors podran veure l’exposició de Pujolboira i Bergsrud “L’heretat dels mites Greco-Romans”, i després de les actuacions hi haurà una degustació de cava elaborat a Subirats, maridat amb préssec d’Ordal.

Les entrades i abonaments dels concerts ja són a la venda al web entrapòlis.com i els dies de concert s’habilitarà un punt de venda a taquilla. L’acte de presentació del festival serà el 17 de juny amb un concert entre vinyes amb Carolina Alabau i Èlia Bastida, al Celler Carol Vallès.

FER UN COMENTARI