Albet i Noya s’endú tres premis al concurs Girovi

0
843

El vi rosat jove La curiosa, elaborat amb pinot noir i syrah pel celler penedesenc Albet i Noya, s’ha endut una medalla d’or al 25è Concurs de Vins i Escumosos de Catalunya Girovi 2019. Es tracta d’un dels referents del celler ecològic de Sant Pau d’Ordal, que destaca per la seva frescor i dolçor i és ideal per acompanyar qualsevol mena de plat, sobretot a l’estiu. Una curiositat d’aquest rosat és que és un dels vins més prematurs de la història del celler, ja que va sortir al mercat a finals de setembre del 2018, encara en plena campanya de verema.

També el Clàssic Penedès Brut 21​ (elaborat amb chardonnay i parellada) ha estat guardonat amb una medalla de plata al Girovi 2019, mentre que el Reserva Martí 2011​s’ha endut una medalla de bronze.

Albet i Noya, pioner en el cultiu ecològic, va començar la seva aventura l’any 1978, essent el primer elaborador de vi ecològic de la península Ibèrica. Actualment disposa de més de 80 hectàrees de vinya ecològica i produeix aproximadament un milió d’ampolles. Exporta a més de 30 països de tot el món.

FER UN COMENTARI