Amaral i Los Secretos, amb la banda al complet, es retrobaran amb el seu públic al Jardins Terramar de Sitges

0
204

El duet de Saragossa presenta un espectacle que repassa els seus èxits i el grup madrileny arriba amb nou disc. 

Aquest cap de setmana arrenca a Sitges el festival Jardins de Terramar amb les actuacions de Manel, ahir dijous, i de Fangoria, aquest divendres, amb totes les entrades exhaurides. Els organitzadors han anunciat que a dia d’avui ja s’han venut 13.000 entrades d’un total de 16.500, el que representa el 78,8% de l’aforament.  La quarta edició del certamen musical s’allargarà fins al dia 13 d’agost i entre els artistes que hi actuaran en destaquen dues bandes del panorama musical espanyol com són Amaral i Los Secretos.

El grup madrileny que va arrasar durant la dècada dels anys 80, en plena “movida madrileña”, arriba al Jardins de Terramar el dia 11 d’agost a les 10 de la nit per cantar tots els himnes d’una generació. Cançons com “Déjame”, “Por el bulevard de los sueños rotos” i “Pero a tu lado” es compaginaran amb els temes del seu últim disc titulat Mi paraíso, publicat l’any 2019. La formació liderada per Álvaro Urquijo presenta una proposta de banda amb sis músics sobre l’escenari.

L’altra icona del pop espanyol dels anys 90 que destaca per la seva llarga trajectòria i per l’èxit de les seves cançons és el duet Amaral, format per la cantant Eva Amaral i el guitarrista Juan Aguirre. El grup de Saragossa presentarà a Sitges un concert amb la banda completa, de manera que abandona el clàssic format de duet musical amb guitarra i veu que els ha caracteritzat al llarg de més de 20 anys de carrera. Al Jardins de Terramar presentaran l’espectacle Salto al color, que es caracteritza per la seva imponent escenografia. El concert d’Amaral s’ha programat per al dia 5 d’agost.

Totes les entrades dels concerts es poden comprar a través del web del festival.

Festival adaptat a la pandèmia

El Jardins de Terramar s’ha adaptat a les mesures sanitàries decretades pel Procicat a causa de la pandèmia. L’organització ha assegurat que durant el festival es mantindran en tot moment les distàncies de seguretat. De fet, s’ha reduït l’aforament al 50% i només hi podran entrar 1.100 persones cada dia. Cada espectador tindrà una cadira assignada en el moment de la compra d’entrades i es bloquejarà la cadira del costat per garantir la distància. Els assistents hauran de portar tota l’estona la mascareta posada i hi haurà gel hidroalcohòlic repartit per tot el recinte. A més, s’ha reforçat el servei de seguretat per vetllar pel compliment de totes les mesures.

Respecte al toc de queda vigent a partir de la 1 de la matinada, l’organització recorda que els assistents poden acreditar que venen del festival ensenyant l’entada i la declaració auto responsable de la Generalitat amb la tercera casella marcada, que especifica l’assistència a un esdeveniment cultural. Les portes dels jardins s’obriran a 2/4 de 8 del vespre per gaudir de l’espai a l’aire lliure i de la gastronomia; els concerts començaran a les 10 de la nit, i a les 12 ja s’hauran acabat.

FER UN COMENTARI