Anna Comet, del CE Penedès, campiona d’Espanya de Trail Running

0
443
D'esquerre a dreta: Mireia Pons, Anna Comet i Rosa Navarro. Foto: CE Penedès.

L’equip femení del Club Esportiu Penedès ha arrasat al Campionat d’Espanya de Trail Running que s’ha celebrat a La Covaleda, a Sòria. Les penedesenques gairebé no han donat cap treva a les seves rivals i Anna Comet s’ha acabat proclamant campiona estatal. Des del CE Penedès apunten que Comet es troba en un estat de forma “excel·lent”, com ho demostra, de fet, el seu quart lloc a la OOC de la Ultra Trail Montblanc, fa dues setmanes. Però Comet no ha estat l’única protagonista de la cursa. La seva companya de club, Mireia Pons, ha pujat al tercer esglaó del podi i la veterana Rosa Navarro ha acabat en quart lloc.

Per la seva banda, l’equip masculí no ha tingut bona sort i ha acabat omplint la infermeria. El corredor Eduard Hernández, un dels favorits del club per aquesta prova, es va haver de retirar a l’equador de la prova per una lesió, de la mateixa manera que Alejandro Villarino i Adrià Colomer, també tocats. L’únic membre de la secció masculina ha completat la prova ha estat Toni Santisteban, en cinquanta-tresena posició.

La prova és, segons els esportistes, una de les més “complicades en el món del trail running, però també una de les més espectaculars”. Es tracta d’un constant “trenca-cames”, amb un recorregut de 37 quilòmetres i més de 2600 metres de desnivell positiu.

 

FER UN COMENTARI