Aposta per solucions sostenibles i reutilitzables, hi guanyem tots

0
163

CONTINGUT PATROCINAT PER AMETLLER ORIGEN

Sabies que per cada 100 compres amb la teva bossa reutilitzable, en comptes de la bossa de paper d’un sol ús, estalvies l’emissió de 4.630 g de CO2 que equival al que generaries anant en tren de Barcelona a Saragossa? Coincidint amb el Dia Internacional lliure de bosses de plàstic, que se celebra aquest diumenge dia 3, hem posat en marxa una acció a totes les nostres botigues per facilitar l’ús de bosses reutilitzables. Durant la setmana vinent, tots els nostres clients rebran en la seva compra una bossa de ràfia perquè puguin fer la compra sense generar nous residus.

I és que diàriament es poden dur a terme petites accions -fer la llista de la compra abans d’anar a comprar, portar la bossa de malla o de ràfia o reutilitzar els pots de vidre-, per avançar cap a un món més sostenible. Quines d’aquestes accions sostenibles formen part del teu dia a dia? Ara pots conèixer l’impacte de les teves accions amb el Quizz dels petits gestos; un qüestionari on et plantegem un total de 10 situacions en tres escenaris; abans, durant i després de fer la compra. Posteriorment, rebràs de forma gratuïta la guia ‘Plantem les llavors del canvi’, un document amb diferents hàbits per ser més sostenibles en el seu dia a dia i que l’ajudaran a viure millor i a les futures generacions.

Vols saber com de sostenible ets? Posa’t a prova. Fes el test en el següent enllaç!

El Quizz dels petits gestos

2027, Fem Camí cap a la neutralitat d’emissions de C02

Des d’Ametller Origen estem fent camí per ser neutres en emissions de CO2 l’any 2027, vint-i-tres anys abans dels objectius governamentals aprovats en l’Acord de París per combatre el canvi climàtic i mantenir l’augment de la temperatura, aquest segle, per sota dels 2ºC. En aquest sentit hem plantat més de 100 llavors, que s’emmarquen en el moviment Fem Camí, que es corresponen a accions de millora en l’àmbit de la salut i la sostenibilitat per avançar en aquesta direcció.

FER UN COMENTARI