Si hi ha un municipi que viurà enguany un Nadal diferent aquest serà, sens dubte, Canyelles, ja que l’Ajuntament ha anunciat que no se celebrarà la tradicional Fira de Santa Llúcia, una de les més grans de Catalunya.

Des del Consistori s’explica que han estudiat totes les alternatives possibles, però que aquesta mateixa setmana l’equip de govern ha optat per emplaçar la fira al 2021. “No volíem que aquesta Fira fos diferent de la que vivim en cada edició. Seguim treballant per la pròxima edició, que tindrà totes les sorpreses que havíem previst per aquest any i moltes més novetats”, ha anunciat l’alcaldessa del municipi, Rosa Huguet, a la vegada que insisteix que la màxima prioritat és la salut de les persones i que, malgrat que no es faci la fira de Santa Llúcia sí que s’està dissenyant un programa d’activitats alternatiu.

La Fira de Santa Llúcia de Canyelles va néixer fa 18 anys amb una cinquantena de parades i ha anat creixent progressivament fins a convertir-se en la segona mostra de Nadal més important de Catalunya, amb més de 350 parades i 70.000 visitants concentrats en un únic cap de setmana.

FER UN COMENTARI