Cellers Domenys renova l’aposta per la DO Penedès amb els Nat 1917

0
894

Cellers Domenys treu al mercat una nova versió dels seus vins amb DO Penedès Nat 1917, sota l’empara de la marca Domenio Wines que identifica tots els vins i caves que elabora la cooperativa amb seu a Sant Jaume dels Domenys. Els Nat 1917, amb tres referències diferents, són una interpretació millorada dels antics vins Gorg del Glaç, de Cellers Domenys.

La família dels Nat 1917 es compon de tres vins que neixen sota la influència del clima mediterrani: uns blancs elaborats amb les varietats chardonnay juntament amb muscat, uns negres de la varietat cabernet sauvignon i un tercer vi, blanc aromàtic i fresc, elaborat exclusivament amb la varietat autòctona i insígnia del Penedès, xarel·lo.

La gamma dels Nat 1917 homenatja mitjançant de la seva marca l’any de naixement de Cellers Domenys, i alhora simbolitza el pas del temps, tan preuat per a l’elaboració de bons vins. Val a dir que dues setmanes enrere, el 54è Concurs Tastavins Penedès que organitza l’Acadèmia de Tastavins Penedès va reconèixer el Nat 1917 Chardonnay-Muscat d’Alexandria amb la medalla de bronze en la categoria de vins blancs joves 2020. El guardó va ser recollit pel president de la cooperativa, Magí Baltà, i pel seu director tècnic, Ciriac Carbó.

FER UN COMENTARI