Codorníu estrena la temporada de primavera-estiu reobrint els jardins amb cava, música i gastronomia

0
966

Les caves Codorníu donen el tret de sortida a la temporada de primavera i estiu amb la reobertura dels seus jardins al públic, amb una oferta que ja des d’aquesta setmana inclou cava, gastronomia, música i altres activitats, com sessions de ioga o activitats culturals. La novetat d’aquest any és que, a banda de l’àmplia oferta de visites enoturístiques que ofereix el celler declarat Monument Històric Artístic Nacional, s’hi programaran noves activitats de forma periòdica. Els jardins de Codorníu, per exemple, obren de dimarts a diumenge d’11 del matí a 5 de la tarda, i a partir de Sant Joan també jo faran els vespres i nits de dijous a diumenge (de 8 del vespre a 1 de la matinada). L’horari de les visites al celler es pot consultar a www.visitascodorniu.com.

Els Jardins de Codorníu van obrir l’estiu de l’any passat amb gran èxit, tot i les limitacions de mobilitat o aforament per la pandèmia, precisament per donar opcions d’esbarjo a l’aire lliure, garantint la distància de seguretat, al veïnat de la zona. L’oferta inclou la possibilitat de la visita a les naus modernistes de Puig i Cadafalch, el tast dels millors vins i caves de la firma centenària, també de plats elaborats amb producte local del Penedès i bona música. Durant els propers mesos, s’hi programaran concerts acústics i sessions amb dj i altres activitats més relaxants, com ara sessions de ioga. L’espai està obert tant per a les persones que visitin el celler com per al públic general que busqui un espai agradable a l’aire lliure on prendre alguna cosa.

Sant Jordi a Codorníu

Coincidint amb Sant Jordi, avui divendres, tots els qui celebrin aquesta diada visitant el celler rebran un petit obsequi. A més, el dissabte 24, dins la iniciativa “Sant Jordi als cellers”, la cuinera Gessamí Caramés presentarà el seu llibre Meleta de Romer, a les 11 del matí al celler. L’acte també inclourà un tast especial, l’obsequi d’una ampolla de cava i la visita al celler.

El diumenge 25 també hi haurà programació especial que consistirà en una visita a les caves a 2/4 d’11 del matí i a les 12 del migdia, concert gratuït de sardanes als Jardins de Codorníu amb la Cobla de Sant Jordi i el tenor Josep Fadó. Posteriorment, es servirà un dinar a càrrec de Cal Blay.

Raventós Codorníu és l’empresa elaboradora de vins més antiga de l’Estat i creadora del cava. Es va fundar l’any 1551, i actualment el grup compta quinze cellers emblemàtics repartits per Espanya, l’Argentina i Califòrnia, així com 3.000 hectàrees de vinya en propietat.

FER UN COMENTARI